Plan uw bezoek

Winkelmandje

0 items | 0,00

Naar de kassa »

Monumentale woning te huur

Date
09 okt

Oosterstraat 25, 9989 AB Warffum

€ 1.310,- p.m. (inclusief gas/elektra)

Aan de rand van het terrein van Openluchtmuseum Het Hoogeland is een monumentale woning te huur. Het woonhuis is onderdeel van een dubbele behuizing, die in 1834 is gebouwd. De woning beslaat de helft van de begane grond (de andere helft is museaal) en de volledige bovenverdieping.

Indeling: entree/hal, toilet, woonkamer (3,60×3,60), tussenhal met trapopgang, badkamer met douche en wastafel (4×1,25), keuken met aanrecht en gootsteen (3,25×2,25), bijkeuken met voorraadkast, ruime overloop met vaste kastruimte en twee slaapkamers (4×6.50 en 5×7)met wastafel en vaste kastruimte. De woning heeft een eigen achterom en een diepe tuin van 10 bij 6,50 meter. Verwarming d.m.v. CV.

Bijzonderheden: Rijksmonument, is eigendom van èn gelegen op het terrein van Openluchtmuseum Het Hoogeland, vrij uitzicht over de landerijen, de huurperiode is voor onbepaalde tijd. Het huurhuis is uitsluitend bestemd als woonruimte en niet beschikbaar voor onderverhuur of commerciële doeleinden. Aanvaarding in overleg.

Interesse? Een bezichtiging is aan te vragen bij Openluchtmuseum Het Hoogeland via receptie@hethooogeland.com o.v.v. ‘Bezichtiging huurwoning’.